Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwangerschapsfotografie | Vivian en Pascal

Want Vivian is zwanger. Ze is de weddingplanner van Het Bruidsmeisje en we zien haar een paar keer per jaar. Soms tijdens het fotograferen van een bruiloft en soms gewoon lekker thuis of bij een lunch. Vivian en Pascal kunnen niet wachten tot hun kleine baby er is. Of eigenlijk is ze er al, alleen kunnen we haar nog niet zien. Dus daarom reed ik afgelopen week naar Velp. Voor een fijn etentje en daarna een aantal mooie foto’s van hen samen. Het is best bijzonder om iemand te fotograferen die je al zo lang kent…

Zwangerschapsfotografie op de Posbank

We reden naar de Posbank. Een mooi natuurgebied dat ik al kende van de tijd dat Ramon en ik zelf nog in Arnhem woonden, maar ook van het nabijgelegen Rhederoord. Het is zo’n locatie die bijna Onnederlands mooi is. Je rijdt naar het uitkijkpunt en ziet opeens allemaal heuvels. Diepe dalen, naaldbomen, van die maffe gele bloemen en heerlijke groene varens. De perfecte locatie voor een fijne avondshoot dus.


Dat het tussendoor nog even ging regenen was geen probleem en misschien zelfs een fijne korte onderbreking. Ik vond het in ieder geval heerlijk om deze avond met hen door te brengen en kan niet wachten tot de kleine meid er is.

Lijkt het jullie ook leuk om op de foto te gaan? Stuur dan even een e-mailtje via het formulier op deze pagina.