Bruiloften
Search
Close this search box.

Zwangerschapsshoot | Rockanje

We kozen uiteindelijk voor een zonnige zaterdag. Qua locatie was Rockanje een goed plan, omdat de jongens dan lekker hun energie kwijt konden.

Foto's van moeder en kind op het strand.

Zwangerschapsshoot buiten

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik het nog best spannend vond. Want de weersvoorspelling gaf aan dat het zo’n 10 graden zou worden die dag en was dat niet veel te koud voor een zwangere dame? Nu is Nicoline zelf obstetrie verpleegkundige en dus kan ze heel goed zelf inschatten wat wél en niet een goed idee is. En dus gingen we er gewoon voor. Wat we niet hadden kunnen verwachten is dat het die dag zo heerlijk was qua temperatuur. Lekker zonnig en wanneer je uit de wind zat zelf een beetje lente-achtig!

Stoere foto’s

Of eigenlijk, gewoon hele normale foto’s tijdens een zwangerschapsshoot. Van dingen die sowieso zouden gebeuren bij een dagje naar het strand gaan. Dus rennen, vliegen, picknicken, spelen in de speeltuin. Oh ja,.. en dus die zwangere buik. Maar zonder dat hij echt een hoofdrol kreeg. Want zwanger zijn is gelukkig heel normaal en dat mogen de foto’s dus ook zijn : )

Flink de tijd

Een shoot duurt ongeveer een uur, maar dat kan altijd iets langer zijn natuurlijk. Daarom hadden we om 10:00 afgesproken op de parkeerplaats bij de Frietvilla. Lekker herkenbaar. Kan niet missen. Van hieruit liepen we via het duingebied naar de speeltuin bij Rockanje. Onderweg gingen we ook nog even picknicken met zelfgemaakte cupcakes en smoothies.

Vervolgens liepen we naar een mooie natuurlijk speeltuin met veel zand, speeltoestellen en plekjes om even te zitten. Nog altijd bij Rockanje. Nicoline en Dennis hadden heel veel speelgoed meegenomen voor hun mannetjes. De tijd vloog dus voorbij. Terwijl ik even met ze meegenoot van het heerlijke weer en de fijne momenten, bedacht ik me dat het echt heel erg van belang is om dit soort activiteiten te doen met je gezin. Gewoon samen genieten, foto’s of niet.

Zwanger op het strand

Daar waar ik stiekem had verwacht dat we een beetje voorzichtig moesten zijn met Nicoline (want je weet toch… zwanger)… verbaasde ze me met haar eindeloze energie. Ik kan me voorstellen dat je bij twee actieve zoontjes en een sportdocent als man ook wel energie nodig had, maar toch! Moen werd opgetild, neergezet, Kobus opgetild, ook weer neergezet. Er werd gesleept met speelgoed, weer een kind omhoog.

Lijkt het je leuk om meer te zien van dit gezin? Ik mocht namelijk ook al eerder een Day in the Life bij ze maken. Sowieso is dat wat ik stiekem het liefst doe: gezinnen meerdere jaren volgen en dan een beetje meegenieten van hoe die kleinetjes groot worden. Of het nou een zwangerschapsshoot is, een familiesessie op locatie of een Day in the Life: kom maar door!

Zwangerschapsfoto's van zwangere vrouw met haar zoontje.
Vader en twee zoons, spelend met zand en een kiepwagen.
Vader draagt twee zoons op het strand van Rockanje.