Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwangerschapsfoto’s van Miranda & Tom

Baby’s in Tilburg

Ik snap dat helemaal. Je wilt wel graag foto’s waarop te zien is dat je zwanger bent, maar tegelijkertijd wil je er niet teveel de aandacht op richten. Want het is best maf dat iedereen opeens anders naar je kijkt omdat je zwanger bent. En je wilt wel graag een paar mooie herinneringen aan deze tijd, maar ook weer niet te cliché.

Echte zwangerschapsfoto’s

Zal ik eens eerlijk toegeven dat ik best een beetje zenuwachtig was van te voren! Want wat Miranda beschrijft is helemaal hoe ik graag een shoot doe, namelijk zo “day in the life” mogelijk, maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel “anders dan anders”, wanneer een fotograaf langskomt. Dus we gingen samen op pad, door hun tuin en huis, om op zoek te gaan naar een aantal authentieke momenten. Dingen die ze anders ook wel zouden kunnen doen.

Dus wandelen over hun terrein. Het bedje van de kleine opmaken. Even kijken in de schuur. Beetje werken in de kas. Even kijken bij Miranda’s eerste auto (waar ze nog altijd geen afscheid van kan nemen). En een foto met de motor. Maar om die motor goed op de foto te krijgen, moet hij wel net anders staan. En klik! Dat is het moment. Die je haar prachtige benen? Zo had ik ook wel zwanger willen zijn.

Tot zover. Zwangerschapsfoto’s met “best wel echte” foto’s van de zwangerschap. Of misschien een heleboel “momenten tussen de momenten”. Kies zelf maar 😉

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren