Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwangerschaps foto shoot op de heide

Twijfels bij Nicoline, want wilde ze nu een zwangerschaps foto shoot of een shoot in de kraamweek, wanneer haar vierde kindje wordt geboren? Ik hakte min of meer de knoop door en gaf aan dat ik dan supergraag in de kraamweek zou komen, wanneer de kleine er is.

Maar: we konden natuurlijk alsnog op pad gaan voor een aantal zwangerschapsfoto’s. Want dit is (aldus Nicoline) écht de laatste keer ; ) Dus datum gepland, afspraak gemaakt om vooral daarna te lunchen (we kennen elkaar sinds 2015, toen we hun bruiloft mochten fotograferen) en gaan!

Vrouw gaat met bloemen zwanger op de foto.

Beiden een beetje zenuwachtig, bij Nicoline uitend in meerdere kledingsets die aangeschaft werden en bij mij door weer even in de inspiratiemappen te duiken. Want wat kun je allemaal met een zwangere vrouw op de heide? We namen de tijd, kletsten honderduit en maakten deze zwangerschapsfoto’s.

Zwangerschapsfotografie met een vrouw die poseert voor de foto's.
Vrouw gaat zwanger op de foto en zit op de grond.

Foto’s als je zwanger bent

Qua locatie gingen we voor de heide, vlak bij Elburg, Nunspeet en ’t Harde. Een prachtig natuurgebied met een afwisseling qua bomen, struiken en dus heide. We maakten dankbaar gebruik van de nodige schaduw hier en daar en liepen in een uur tijd misschien 500 meter heen en terug. Ik wist dat Nicoline een knetteractief gezin heeft en dus had ze genoeg energie. Altijd fijn natuurlijk.

Zwangerschaps foto shoot op de heide van t harde.
Zwangere buik met handen en trouwring.

Vlak voordat we klaar waren besloten we toch nog een klein stukje over de heide te lopen. Hier is een handig pad waar je heerlijk je gang kunt gaan.

Zwangere vrouw gaat op de foto op de heide.

Die laatste zwangerschapsfoto had ik ook nog in mijn hoofd. Iets met die prachtige boom. We wachtten even af tot een groepje ouderen op hun fiets voorbij trokken en sloten af met deze foto. Ik vond het zô leuk om dit te doen!

Fotoshoot tijdens zwangerschap op de heide.

Mocht je het nou ook leuk vinden om een zwangerschaps foto shoot te doen, stuur me dan even een berichtje. Ik plan graag een datum met je in!