Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tijd voor de tweeling | Eefje en Lucas

Ik kan haar en Sander alleen maar heel veel plezier toewensen met deze newborns. Want als ik die vier nu zo samen zie… wow! Een gelukkig gezinnetje. Gezond en volgens mij, twee baby’s die precies doen wat baby’s horen te doen <3

Ergens had ik verwacht dat Kim en Sander de hele dag twee baby’s in hun armen zouden houden, tijdens de kraamweek. Iets wat totaal niet realistisch is natuurlijk en onwijs onhandig. We waren afgelopen weekend even op bezoek. Ramon en ik zijn namelijk nu officieel tante en oom. En dat komt door Lucas en Eefje.

Eefje heet eigenlijk Eveline, maar haar roepnaam is Eefje. Wat een superleuke namen hebben ze gekregen!

DIY en baby’s

Die deken die je onder hen ziet? Die heb ik zelf gemaakt. Zal ik heel eerlijk toegeven dat ik even volschoot toen ik die kleintjes zo zag liggen. Ik moest natuurlijk direct denken aan onze eigen kleine meisjes. Die nu niet zo heel klein meer zijn, helemaal in vergelijking met Eefje en Lucas.

Vrolijke tweeling

In een uur tijd bekeken we even de kleintjes, maakten snel een aantal foto’s, feliciteerden Kim en Sander en leerden we Eefje en Lucas een beetje kennen. Een heerlijke vrolijke tweeling. Ik kan niet wachten om te zien hoe ze groter worden, zich ontwikkelen, hoe ze gaan zijn wanneer we met z’n allen bij de opa’s en oma’s zijn en hoe hun relatie zich ontwikkelt. Want wow… wat zijn ze schattig ; )

Papa Sander en “ome Ramon” even op de bank. Over een paar weken ga ik een reportage maken van een paar uur. Vandaag dus een uurtje uit het leven van Lucas en Eefje en over een tijdje een halve dag. Daar heb ik onwijs veel zin in!