Bruiloften
Search
Close this search box.

Persoonlijk | Mijn kleine meisje

Je bent dan ook mijn inspiratie geweest om te beginnen met Day in the Life sessies. Je maakte dat ik vaker voor mijzelf ging fotograferen en nu vrijwel dagelijks de camera pak. Gelukkig bewerkt jouw lieve papa alle beelden (want echt, dat kan hij gewoon veel beter dan ik). En het liefst maak ik foto’s van die momenten die ik eigenlijk niet zo vaak terugzie. Laatst las ik een stukje van Claudia de Breij waarin ze vertelde dat haar familie-albums vol zitten met foto’s waarin “dingen met taart” gebeuren’ verjaardagen, familiedagen, dat idee. Maar jij lust niet eens taart.

Dat er momenten waren waarop je je nog niet om kon draaien, of waarop je nog niet kon kruipen, staan, lopen. Die momenten zijn nog maar een jaar geleden en het lijkt nu al bijna alsof ze er nooit waren. En dus ben ik blij dat ik ze heb kunnen fotograferen. Op naar de volgende maanden, jaren, decennia!

year in the life-2
year in the life-3
year in the life-4
year in the life-5
year in the life-6
year in the life-7
year in the life-8
year in the life-9
year in the life-10
year in the life-11
year in the life-12
year in the life-13