Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijk | Emmily Maand 16

De afgelopen maand hebben we vaak met Emmily gelezen. Ze vind het geweldig om plaatjes aan te wijzen en dan te horen welk woord er bij hoort. En ze kent al steeds meer woorden. Wel is het zo dat ze op een gegeven moment gewoon verveeld is en het boek uit onze handen grijpt. Onderstaande foto is gemaakt door Ies Lipke.

Afgelopen maand was het natuurlijk Pasen. En hoewel dit niet de eerste Pasen is die Emmily mee heeft gemaakt, was het wel de eerste keer eieren zoeken in de achtertuin van Oma & Opa. Dus mandje mee, schoenen en jas aan en zoeken maar. Ze vond het het leukst om de eieren nadien weer uit het mandje te halen en op de grond te gooien.

Nu ze steeds iets ouder wordt, laat ze ook steeds minder dingen vallen. Dus heel af en toe mag ze heel even de telefoon zelf vasthouden. Meestal roept ze dan “Ies!” (mijn broer heeft Ies) en dan kijken we samen filmpjes van haar en Ies. Oh en ze heeft nu heel af en toe een knipje in haar haren. Ze vindt het niet zo leuk als die in gaat, maar gelukkig duurt dat maar 3 seconden en vindt ze daarna alles prima.

We hebben een klein overalletje gekocht. Deze maand was namelijk de eerste maand dat we echt weer een beetje in de tuin konden werken en dan is het superhandig om een overall te hebben. Voor twintig euro in huis en heel veel plezier van (Chick-a-Dees.nl) 🙂

We konden eigenlijk niet zo goed kiezen. Wat is nou meer typisch Emmily? Dat ze nu ook kusjes geeft, of dat ze de gans in de tuin een slokje water gaf?

Ja en overal zand natuurlijk. Maar gelukkig hebben we daar water en zeep voor.