Bruiloften
Search
Close this search box.

Over Ons

Mon et Mine Familie is ontstaan vanuit de wens om gezinnen op een échte manier vast te leggen. Met oog voor al die kleine details die je later graag wilt herinneren van jullie gezin. Ik fotograaf dan ook jullie het liefst op de manier zoals jullie echt zijn, zodat jullie je gang kunnen gaan tijdens de shoot en daardoor ontspannen en authentiek op de foto komen.

Familiefotografie is het logische vervolg op onze liefde voor trouwfotografie vanuit Mon et Mine. Dit bedrijf bestaat uit Ramon Snellink en ikzelf, Hermine Snellink. We werken dan ook samen aan deze familiereportages, ik vaak als gezinsfotograaf en Ramon als nabewerker.

Ik fotografeer met het doel om blijvende herinneringen te maken. Zodat jullie over een paar jaar de foto’s bekijken en denken: “ja, zo was het echt”. Nu we zelf twee dochters hebben beseffen we dat de tijd zo snel gaat. Het ene moment heb je een baby in je armen en een paar maanden later bekijk je de eerste stapjes. En voor je het weet gaan ze naar school.

Om die reden pleiten we voor waardevolle familiefoto’s. Dit kan door familieportretten te laten maken, maar ook door me ons in te schakelen voor foto’s van een hele normale dag. Een dag waarop jullie gewoon jezelf zijn en juist daardoor zijn die foto’s straks zo herkenbaar.

Eigenlijk fotografeerde ik eerst alleen bruiloften, maar nu ik zelf besef hoe bijzonder het familieleven eigenlijk is maak ik met alle liefde van de wereld foto’s van families, gezinnen en kinderen.