Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezinsfotografie

Soms wil je gewoon een paar mooie portretten of gezinsfoto’s voor aan de muur. Of je wilt een mooi album hebben met daarin spontane foto’s van jullie gezin. En dan niet foto’s die in een studio gemaakt zijn, maar juist gezinsfotografie op een locatie die iets met jullie doet.

Werkwijze

Bij een meer gestileerde fotosessie van gezinnen, kom ik op locatie en maak ik in een uur tijd mooie gezinsfoto’s. Foto’s van jullie samen, foto’s van jullie kind of kinderen en alle losse combinaties die te bedenken zijn.

Een fotoshoot met je gezin kan volledig fotojournalistiek, zonder enige inbreng van mijn kant, maar lifestyle is ook een optie. Dan overleggen we met elkaar welke activiteiten kenmerkend zijn voor jullie en dan maak ik daar vervolgens mooie gezinsfoto’s van. We kiezen dan samen een locatie in de natuur uit en daar gaan jullie dan een wandeling maken of picknicken of bijvoorbeeld gewoon ontspannen op de foto.

Er is heel veel mogelijk. Ik denk graag met jullie mee om geweldige gezinsfoto’s te maken. Kies voor gezinsfotografie wanneer jullie heel gericht een uur op pad willen voor mooie portretten.

Onze favoriete gezinsreportages

Welke trouwreportage ons het meest bijgebleven is? Bekijk een aantal van onze favorieten hieronder of klik op de link voor ons blog.

Veelgestelde vragen

Het idee van deze shoot is dat ik een uur heel gericht portretten maak. Natuurlijk wel op een fijne en ontspannen manier. Willen jullie een shoot combineren met foto’s thuis dan kunnen we het beste even overleggen. En wil je meer lezen over een Day in the Life fotoshoot? Dat kan!
Absoluut. Nadat de foto’s af zijn, komen ze in een online gallery te staan. Deze gallery kun je zelfs delen met anderen, als je wilt. De foto’s zijn te downloaden en je kunt er zelf afdrukjes van bestellen, als je wilt.
Ja, heel graag! We overleggen van te voren even of jullie een klein album of een groot album willen en ik stuur dan een digitale versie op. Vervolgens geven jullie mij feedback en nadat het album helemaal goedgekeurd is, bestel ik het zo snel mogelijk. Eventuele extra exemplaren kun je meteen meebestellen.
Een portretsessie is net iets meer gestileerd dan een Day in the Life en dus is het net iets meer werken. Voor jullie, want je gaat nu op de foto, maar ook voor mij. Ik merk dat een uur, maximaal anderhalf uur, de shoot leuk en ontspannen maakt. Helemaal met kleine kinderen… hoe meer ze moeten, hoe minder leuk het is vaak. Vandaar een kort, maar krachtige, gezinsshoot.