Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezinsfotografie Elburg

December, de perfecte tijd om mooie momenten samen te vieren. Dit is ook wat dit heerlijke stel uit Amerika dacht. We volgen hun familie al een paar jaar. Het begon allemaal met hun bruiloft bij het Roode Koper. En toen hun dochtertje geboren werd mocht ik ze fotograferen in Giethoorn. Vervolgens gingen we nog naar de Zaanse Schans en naar de Vogeltuinen, vlak bij Elburg.

Familiefotografie in Elburg

En in december kwamen ze naar Elburg. Voor deze fijne winterse familieportretten. Een paar portretten dus, maar ook vooral veel kleine momentjes samen.

Foto’s op de wal van Elburg

We maakten eerst foto’s bij wal die rondom Elburg ligt. Ik had alvast een kleine route gescout, zodat we in een uurtje tijd de mooiste plekjes van de binnenstad van Elburg konden bezoeken. Dus eerst de wal en via een korte wandeling richting de Westerwalstraat.

Stokken en takken doen het natuurlijk ook altijd goed bij kinderen! Lekker spelen in deze winterse omgeving.

Onderweg kwamen we ook nog de leeuwen, bij de ingang van de stad, tegen. En als bonus een heerlijke kerstboom! Dit maakte het Kerstsfeertje helemaal af natuurlijk.

Vischpoort van Elburg

Een bezoek aan Elburg kan niet zonder de Vischpoort gezien te hebben. Stiekem extra leuk natuurlijk, omdat ze deze plek kenden van de videoclip van Piet Diego! De kinderen herkenden deze plek ook.

Als afsluiting dronken we nog een fijne warme chocolademelk bij ’t Olde Rechthuys. Een mooie afsluiting van een hele koude, maar supergezellig en oer-Hollandse familieshoot!

Reactie: Heel gaaf!  Heel erg bedankt voor het vastleggen van deze mooie momenten in de afgelopen 8 jaar en we kijken uit naar de volgende mooie opnamens!