Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Day in the Life

Wil je spontane foto’s van je gezin? Lijkt het je leuk om al die échte momentjes nu eens op de foto te hebben? En wil je zelf ook wel op die foto’s staan? Een Day in the Life is dan een leuk idee!

Werkwijze

Zie een Day in the Life als een set journalistieke gezinsfoto’s. Ik ga zo te werk dat jullie zo ontspannen mogelijk zijn en dat gaat het gemakkelijkst wanneer jullie in jullie eigen thuisomgeving gefotografeerd worden.

Op een eerlijke en persoonlijke manier leg ik jullie “gewone leven” vast. Liefst met zoveel mogelijk persoonlijke familiemomentjes. Hierbij staat natuurlijk de liefde voor jullie kleintje(s) en elkaar centraal.

Jullie gezinsleven

Het fotograferen start bijvoorbeeld in de namiddag en ik blijf tot na het “naar bed naar bed”-moment. Lekker spelletjes doen, voorlezen in drie boeken tegelijkertijd, koken, eten aan tafel met alle rommeligheid: als jullie je op je gemak voelen, krijg je de leukste foto’s.

En hebben jullie een idee voor bijvoorbeeld een activiteit zoals picknicken, even bij opa en oma op bezoek of naar de speeltuin? Ik ben helemaal voor! Het is jullie Day in the Life en ik ben er om daar foto’s van te maken.

Onze favoriete Day in the Life's

Deze gezinnen gingen jullie voor. Bekijk hier een mini-inkijkje in hun dag.

Veelgestelde vragen

Tijdens een Day in the Life fotoshoot, kom ik jullie fotograferen zoals jullie zijn. Het is prima om even vijf minuten een paar portretjes te schieten, maar ik werk het liefst zo journalistiek mogelijk. Wil je toch liever een gezinsshoot kijk dan op de andere pagina.
De foto’s worden nabewerkt en vervolgens krijgen jullie ze in een online gallery met wachtwoord. De foto’s zijn te downloaden en te delen met wie jullie willen. Omdat je de hoge resolutie beelden krijgt, kun je zelf ook afdrukjes regelen. Mochten jullie graag een fotoalbum van jullie gezin willen dan hoor ik het graag! Kleinere albums beginnen bij €99, maar ook grotere albums behoren tot de opties.
Mijn voorkeur gaat uit naar een doordeweekse dag. Dit kan zeker een namiddag en vroege avond zijn. De weekenden zijn veelal volgeboekt, dus stuur zeker even een berichtje om te checken wat de mogelijkheden zijn.
De meeste stellen kiezen voor de uren tussen 15:00 en 19:00. Tijdens dit moment heb je bijvoorbeeld wat spelletjes doen samen, het eten koken, wassen, tandenpoetsen en naar bed. Sommige stellen willen juist liever een ochtendmoment, omdat kinderen dan nog niet zo moe zijn. Wat lijkt jullie zelf het leukst? Geef het vooral door!