Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Day in the Life van Sophie | Haren in Groningen

Een datum uitzoeken

Het duurde even voor we de juiste datum hadden. Jitze en Annemarie gingen namelijk eerst verhuizen en het is dan wel zo fijn dat je huis een beetje op orde is. Daarna kreeg kleine Sophie natuurlijk net de waterpokken :S Maar een aantal weken later kon ik terecht: de “Day in the Life” ging beginnen!

Sophie is een lief klein pienter meisje. Ze weet precies wat ze wil en meestal ook nog wie dat mag regelen 😉 De ene keer werd papa ingeschakeld, de andere keer mama. Sophie speelde buiten, binnen, at lekker mee van het avondeten en skypete tussendoor nog even met oma.

Familieshoot in Haren

Annemarie en Jitze wonen in een nieuw aangelegde wijk in Haren. Met veel “buitengebied”. Je loopt dus vrij gemakkelijk naar buiten om even te kijken naar de koeien. En hun achtertuin heeft een superschattig speelhuisje. Natuurlijk is de glijbaan leuk, maar stiekem is het water nog veel leuker 😉

Na het buitenspelen handjes wassen en iets lekkers uitzoeken. Daarna boekjes lezen op de bank.

En wat blijkt: Sophie is ook helemaal fan van de afwasmachine. Dan is het niet leuk wanneer je vader hem weer dichtdoet. Dit was voor mij erg herkenbaar 😉

Spelen met blokken, dingen opstapelen en omgooien, wipwappen bij papa en tussendoor een paar boekjes lezen.

En toen het in de namiddag mooi zonnig bleek gingen we nog heel even naar buiten.

In de avond gaat Sophie vaak douchen met mama. Ik vind dit altijd zo’n prachtig moment. Hoe zo’n klein kindje dan ook ineens weer ‘helemaal baby’ is.

Daarna nog een flesje, een tweede keer tandjes poetsen en slapen. Een heerlijke middag met een lief klein meisje.