Bruiloften
Search
Close this search box.

Day in the Life sessie | Breda, bij opa en oma

En dan niet zoals ik vaker doe bij “papa en mama thuis”, maar juist bij de grootouders thuis. Wat een tof idee! Echt ‘Nailia’ 🙂

Haar drie kinderen zijn in de leeftijd 5, 12 en 14 en wat een verschil zeg! Alle drie superlief, maar alle drie op een heel eigen manier. Haar dochter is echt de oudste en wijste van het stel en past op haar broertjes. De middelste zit net op de middelbare school en dat kun je goed zien. Het ene moment rent hij achter zijn broertje en zus aan en het andere moment vermaakt hij zich achter de iPad. En de jongste… hij is en blijft een deugnietje. Heerlijk om te zien hoe alle drie de kinderen omgaan met elkaar en met Mieke & Peter (oma en opa).

En ook geweldig om zelf als moeder een kijkje te krijgen in het leven van drie kinderen die al een stuk ouder zijn dan onze eigen dochter. Ze dagen elkaar uit, spelen met elkaar, kunnen af en toe lekker kattig naar elkaar doen en zijn boven alles gewoon broers & zus van elkaar. Een knuffel hier, een arm daar en zo heerlijk kunnen lachen om elkaar. Prachtig! Deze middag bestond uit lekker kletsen op de bank, de hondjes uitlaten, patatjes bakken met opa en daarna een raket als toetje en als afsluiter: in bad en naar bed.

Day in the Life-002
Day in the Life-003
Day in the Life-004
Day in the Life-005
Day in the Life-007
Day in the Life-006
Day in the Life-008
Day in the Life-013
Day in the Life-009
Day in the Life-011
Day in the Life-010
Day in the Life-012
Day in the Life-014
Day in the Life-015
Day in the Life-016