Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Day in the Life | Kobus & Moen

Soms heb je zo’n shoot waar je je enorm op kunt verheugen. Zo ook zeker deze shoot, want we kennen Nicoline en Dennis nu een paar jaar. Ze trouwden namelijk een paar jaar terug en we mochten toen hun bruiloft vastleggen. Een bruiloft in Heenvliet, want ze komen uit die omgeving. Toen ze twee-en-een-half jaar terug Kobus kregen, mocht ik er ook fotograferen. En nu baby Moen geboren is, heb ik een Day in the Life bij ze gedaan.

Je zou toch twee van die prachtige mannetjes hebben….

Gezinsfoto's in je eigen huis. Portret van een jongetje.
Mama en haar zonen op de bank.

Stiekem toch nog een stukje chocolade pakken, want papa en mama waren even aan het kletsen met mij 😉

Kobus met schattige Tom’s! Ik ben altijd verliefd op de kinderschoentjes die zij maken. En dan is het ook nog een tof initiatief waarbij voor elk verkocht paar, een ander kindje (dat ze echt nodig heeft) ook een paar schoenen krijgt.

Papa helpt bij het aandoen van de schoenen.
Naar buiten om met de hond te wandelen.
Lekker op de trampoline.
Even lekker bij mama op schoot.
Papa, zoon en Long Board.

Nicoline, drie weken terug bevallen en er dan al weer zo fantastisch uitzien. Ook al zijn de nachten lang en is Moen soms best een dorstige baby. Ik heb heel veel respect voor deze mensen.

En dit was ongeveer het moment dat Kobus moe was. Heel erg moe. Zo moe dat hij niet meer in bad wilde en eigenlijk gewoon zo snel mogelijk naar bed wilde. Zo bijzonder herkenbaar 😉 Onze Emmily is ook 2,5 geweest en had precies hetzelfde soort momentjes. Op het moment een uitdaging en nu een herinnering.