Bruiloften
Search
Close this search box.

Day in the Life | Familiefoto’s in Den Haag

Familiefoto’s in Den Haag

Ramon had afgesproken om een namiddag en avond te fotograferen bij deze familie. Ze wonen in Den Haag, in zo’n heerlijk karakteristiek pand en ze hebben twee dochters. En, om compleet te zijn, zijn ze familie van dit stel, dat we eerder al fotografeerde. Hun familiesessie was ook in Den Haag.

Eigenlijk zouden we al veel eerder naar dit gezin gaan voor foto’s, maar “live happened” en dus was het afgelopen week eindelijk zo ver. Ramon stapte in de auto, reed anderhalf uur naar Den Haag en maakte deze serie.

Mama en dochter spelen thuis tijdens een familiesessie.

Kinderen kunnen zo heerlijk genieten van eten. Deze meisjes vinden fruit heel lekker en de pop ook trouwens. Oh en wist je dat ze ook van olijven houden?

Twee meisjes spelen in de speeltuin.

Ergens tissem allemaal gebouwen, in een soort hofje, is een prachtige natuurlijke speeltuin. Te gek om even uit te razen, rond te rennen en om te vallen.

Knuffelen met mama.
Klein meisje met Elsa jurkje van Frozen, gemaakt tijdens familiefotoshoot.

Tja en dan wil je toch graag je Elsa-Frozen-jurk aan. Gewoon omdat het kan. En je hakschoentjes, want die horen er bij. En papa moet helpen, maar is gewoon niet zo thuis in dit soort dingen. Dus boze dochter, papa in een lichte paniek en dus heerlijke momenten 😉 Precies zoals het bij ons thuis ook gaat: mama doet dit soort dingen en papa is meer van het stoeien.

Een gezin is eten aan het koken.

Uit het leven gegrepen: verschonen op de eettafel. Dit is 1 van mijn (Hermine) favoriete foto’s van deze shoot.

Verschonen op de dinertafel.
Meisje poetst haar tanden en haar tong.
Mama geeft haar jongste dochter een flesje voor het slapengaan.