Bruiloften
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Day in the Life Amersfoort | Simone, Eelke en Tom

Bekenden fotograferen

Simone ken ik al heel lang. Ze was degene die er ooit voor zorgde dat Ramon en ik op Facebook gingen. En daarna was ze degene die ervoor zorgde dat we bij een heel fijn trouwcollectief aangesloten werden. Maar goed, Simone dus. Voor deze shoot. Met haar man en supertoffe zoon Tom. Ik weet gewoon nog dat hij een baby was en inmiddels zijn we 6 jaar verder!

Hét perfecte moment voor een aantal familiefoto’s dus. Op relatief ongedwongen wijze. Want eerlijk is eerlijk, wanneer je weet dat je gefotografeerd wordt, heeft dat toch invloed op hoe netjes je huiskamer is. Simone was dan ook stiekem nog een paar dingen aan het opruimen toen ik binnenkwam. Omdat hun huis altijd zo netjes is was ze snel klaar en konden we richting school. Tom kan sinds kort fietsen “zonder wieltjes” en dus wilde hij ook nu gewoon lekker fietsen. Simone en ik lopend, Eelke en Tom op de fiets. En warm dat het was!

Watergevecht in de achtertuin

Een kwart watermeloen, mega watergevecht en knuffels met kat Pixel verder en het was avond. In de tussentijd was Tom mij zo’n beetje vergeten, zodat ik fijne beelden van hem kon maken. Want het is best lastig wanneer er zomaar iemand je huis komt binnenvallen met een camera. En dat terwijl je eigen moeder fotografe is! En hoe meer Tom mij vergat, des te meer moe werd hij. En ook dat zorgde voor fijne beelden.
In de avond was het tijd om lekker te eten. Een veganhamburger, mét vegan Ben & Jerry’s ijs. Daarna nog lezen, een spelletje, lekker klieren met je benen tegen papa aan en op de kop richting bed. Want zo gaat het in huize De Blouw 🙂