Bruiloften
Search
Close this search box.

Babyfotografie Velp | Nola en haar papa en mama

Kraamshoot en babyfotografie

Ik zou eigenlijk pas na een paar weken langskomen. Helemaal omdat ik net de zwangershapsfotoshoot had gedaan. Het is namelijk best pittig om in tijden van Corona een kindje te krijgen. Extra veiligheidsmaatregelen waar je rekening moet houden, alles netjes op afstand, je kent het wel. Maar daarom vond ik het extra fijn dat Vivian me na een paar dagen appte met de vraag of ik niet meteen langs wilde komen voor babyfotografie van Nola. Want dan konden de foto’s ook meteen voor het geboortekaartje gebruikt worden, wat een eer!

Beschuit met muisjes
En als je er toch bent, maak je natuurlijk meteen een paar fijne foto’s van het babykamertje, van het badderen, het voeden en het aankleden. En van al die kleine dingen die met baby’s te maken hebben. Zo ook beschuit met muisjes natuurlijk.

Baby geboren, roze muisjes op beschuit.Details van de babykamerVader geeft babydochter een kusjePortret van newborn babyBabyfoto's, details van voetjes en armpjes.Details: hello little oneMoeder verschoont babydochter

Badtijd met baby

Tussendoor even lekker in bad. Zo lief om te zien wanneer mama en papa beiden hun best doen om het hun kleintje naar het zin te maken. Water warm genoeg? Check! Alle kleertjes en dekentjes klaar? Check! Babyolie paraat? Check!

Moeder stopt baby in badje.Portretfoto van kleine baby

En bovenstaande foto is het geworden uiteindelijk! Pascal heeft zelf de babykaart ontworpen en daarbij gebruik gemaakt van deze babyfoto. En ik heb inmiddels de kaart in huis, superleuk!

Moeder geeft borstvoeding aan dochter

Nog even wat drinken bij mama en hoppekee, lekker slapen 😉 Ik vond het heel fijn en bijzonder om bij deze twee lieve mensen aanwezig te zijn. Ze zijn helemaal klaar voor dit prachtige hoofdstuk in hun leven.

Vader kijkt naar slinger met Hoera een Meisje